Over HENBRA

Henbra – Hendrickx & C° is de eerste echte speciaalzaak in leidingsystemen en vloerverwarming dewelke zich uitsluitend richt tot de vakman H.V.A.C.-R.

Ons ruim assortiment aan kwalitatieve systemen is een verademing voor de vakman. Dit mede doordat wij ook vakmensen zijn, met decennia theoretische EN praktijk ervaring in H.V.A.C.-R.

Onze productingenieurs werken vandaag al aan de producten en systemen die u als vakman in de toekomst zal nodig hebben. Maar onze productingenieurs doen dit niet alleen, zij doen dit in voortdurend overleg met de vakman! Ja, inderdaad wij luisteren naar uw opmerking en noden en zetten deze om in werkbare, betaalbare kwaliteit.

Buiten eigen producten en/ of assemblage zijn wij exclusief verdeler van het Kekelit productengamma. Deze combinatie maakt het het mogelijk de vakman een nooit eerder samengebracht productenpallet aan te bieden aan verantwoorde prijzen.

Ons jong, dynamisch bedrijf heeft zich op korte tijd weten plaatsen in de markt. Ondertussen hebben we een mooie reeks succesvolle projecten op onze naam staan van klein tot groot.

Henbra, where professionals meet.